Ruşinea Buzăului: Casa Căsătoriilor, integrată în bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa Căsătoriilor se află pe Bulevradul Nicolae Bălcescu şi a fost renovată în urmă cu câţiva ani, aceasta suferind modificări atât în interior, cât şi în exterior.

Locul în care de zeci de ani la rândul, perechile de tineri îşi spun „da" pentru o viaţă împreună, nu este una dintre clădirile frumoase ale oraşului. Construcţia a fost renovată în urmă cu câţiva ani, îmbunătăţirile fiind vizibile mai mult în interior.

Clădirea în care funcţionează Casa Căsătoriilor este integrată într-un bloc de pe Bulevardul Bălcescu şi dispune de două intrări.

„Casa Căsăstoriilor are dezavantajul că este integrată într-un bloc. S-a încercat o renovare a acesteia şi am văzut că arată interesant în interior, însă la exterior s-a păstrat stilul comunist", ne-a declarat Bogdan Lefter, artist plastic.

Construcţia este scoasă în evidenţă şi de către opt piloni din faţa clădirii de culoare gri, iar restul faţadei fiind de culoare maron şi din sticlă.

„Eu când am văzut că o renovează am crezut că va ieşi ceva mai vesel din clădire asta, mai ales că aici se căsătoresc buzoienii. Şi ca să înceapă cu dreptul în viaţa de familie, era nevoie de ceva ce inspira bucurie", spune Cristi Firon, un buzoian de 27 de ani.

Treptele din faţa Casei Căsătoriilor sunt locul preferat al tinerilor căsătoriţi pentru a-şi face fotografii, imediat după oficializarea relaţiei lor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite