România-Italia la tenis de masă, azi, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eliza Samara şi Daniela Dodean
Eliza Samara şi Daniela Dodean

După ce au avut ocazia să urmărească pe viu volei şi handbal de calitate, cu meciuri din Liga Campionilor, astăzi, buzoienii sunt invitaţi la tenis de masă de super-clasă.

Astfel, în această seară, începând cu orele 19.00, iubitorii tenisului de masă sunt invitaţi la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi" din Buzău pentru a încuraja naţionala feminină a României care va întâlni Italia, în derby-ul Ligii Europene.

De altfel, româncele au şansa în această seară să detroneze lidera, Italia ocupând prima poziţie în clasamen (4p), cu unul mai mult decât România, după primele trei etape.

Pentru elevele lui Viorel Filimon este a cinsprezecea partidă oficială din ultimii 9 ani, dintre care opt au fost găzduite de Buzău.

Vă reamintim că România face parte din Grupa A, alături de Croaţia, Ungaria şi Italia. Înaintea acestei partide, „tricolorele" pregătite de Viorel Filimon au cedat în faţa Croaţiei, scor 2-3 şi au învins Ungaria cu 3-0. Pentru meciul din această seară, tehnicianul român le-a convocat pe Daniela Dodean, Elizabeta Samara, Cristina Hîrîci şi Bernadette Szocs.


Buzoienii sunt aştetaţi să fie alături de naţionala României de tenis de masă, aşa cum au procedat la jocurile de de handbal ale constănţenilor de la HCM, mai ales că intrarea este liberă. Partida va putea fi urmărită, în transmisie directă, şi pe GSP TV.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite