Revista presei: Coaliţii şi schimbări în Consiliul Judeţean Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei
Revista presei

Ziarele de astăzi tratează pe prima pagină, mişcările politice din Consiliul Judeţean care au culminat la şedinţa de ieri cu înlocuirea unuia dintre vicepreşedinţi. 

Coaliţia anti-Mocanu s-a transformat, consilierii excluşi din PSD au rămas

Şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean a fost marcată de înţelegerea survenită între PD-L şi PNL, care au reuşit să-şi impună propria variantă de buget. În plus, consilierii judeţeni ai celor două formaţiuni politice au reuşit să-l înlăture pe social-democratul Ştefan David, din funcţia de vicepreşedinte, înlocuindu-l cu liberalul Emilian Drăgoi. (Şansa)

Urmaşii lui Vasile Roaită au înţepenit sirena


Dorite să prevină şi să instruiască locuitorii urbei cum trebuie să procedeze în caz de „ alarmă”, cei de la I.S.U. au cam dat cu „băţul în baltă”, deoarece ceea ce se dorea o activitate de toată lauda s-a transformat într-un eşec. (Şansa)

Coaliţia P.N.L. –P.D.L din Consiliul Judeţean, reeditată prin înscăunarea vicepreşedintelui Emilian Drăgoi


Şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean Buzău a lăsat nelămurită pe deplin problema celor patru consilieri din P.S.D. propuşi a-şi pierde mandatele, dar a adus lumină în privinţa configuraţiei majoritare pentru perioada următoare, grupurile consilierilor PDL şi PNL reuşind să-şi impună un nou vicepreşedinte. (Opinia)

Mişcări de trupe în consiliile de administraţie de la firmele din subordinea Primăriei


La majoritatea firmelor aflate în subordinea Primăriei Buzău vor avea loc de luna viitoare mişcări de trupe la nivelul Consiliilor de Administraţie. O parte dintre vechii membri vor fi reconfirmaţi pentru un nou mandat de patru ani, în timp ce unii care nu se mai află în graţiile şefilor din Palatul Comunal îşi vor pierde locurile în favoarea altor persoane propuse de conducerea municipalităţii. (Opinia)

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite