Revista presei: Buzoienii nu vor plăti mai puţini bani la căldură deşi preţul gigacaloriei ar putea scădea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei
Revista presei

Escroci prinşi şi băgaţi la închisoare, curăţenia de primăvară, angajări pe bani europeni şi preţul gigacaloriei sunt doar câteva din titlurile presei buzoiene de astăzi.

Super - escroc, prins de SRI - Viaţa Buzăului
Abonat la CEC-uri false, recidivistul Florin I. a înfundat puşcăria pe 13 ani. A dat ţepe de peste cinci miliarde şi o delapidare de 12 miliarde de lei
"Gulerele albe", cum sunt numiţi infractorii din categoria celor versaţi să facă miliarde cu pixul şi fila de CEC, spre deosebire de găinarii ce se opintesc să spargă vreun chioşc, de obicei beneficiază şi de niscaiva clemenţă prin Justiţie, fie sunt bolnavi şi nu suportă regimul de detenţie, fie se găseşte vreo chichiţă să li se prescrie faptele. Reversul medaliei, un recidivist ce reuşea mai mereu să cadă în picioare, ba cu o pedeapsă "lejeră", ba dispărând fără urmă, a intrat până la urmă sub monitorizarea SRI, a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală, fals, înşelăciune şi condamnat.

Curăţenia de primăvară începe la Buzau, în două săptămâni - Jurnalul de Buzău.ro
A venit primăvara, autorităţile locale vorbesc deja de demararea curăţeniei în municipiu.
Primarul Constantin Boşcodeală a anunţat recent că în oraş curăţenia va debuta în data de 15 martie şi se va desfăşura până pe 30 aprilie. Muncitorii care se vor ocupa de deratizare şi dezinsecţie vor avea doar câteva zile de pauză în preajma Paştelui când nu se vor efectua lucrări de curăţenie în municipiu.


Angajări pe bani europeni - Viaţa Buzăului
Premierul a convocat la Palatul Victoria o videoconferinţă cu prefecţii, în cadrul căreia au fost prezentate măsurile adoptate recent de Guvern, în spiritul politicii de păstrare a locurilor de muncă, de reducere a ratei şomajului şi sprijinire a mediului de afaceri. Astfel, prefectul Paul Beganu şi directorii instituţiilor publice buzoiene au aflat despre Ordonanţa de Urgenţă prin care firmele care vor angaja şomeri vor fi scutite timp de 6 luni de la plata contribuţiilor de asigurări sociale, respectiv contribuţiile de asigurări pentru şomaj, de asigurări pentru accidente de muncă şi boli profesionale, pentru asigurări sociale de sănătate.


Buzoienii nu vor plăti mai puţini bani la căldură deşi preţul gigacaloriei ar putea scădea - Jurnalul de Buzău.ro
Primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală a afirmat într-o conferinţă de presă că în circa o lună preţul pe gigacalorie ar putea să scadă. Diminuarea se datorează faptului că firma Ecogen SA care produce atât energie electrică cât şi energie termică va putea vinde curent către stat cu un preţ mai mare decât costul actual. Diferenţa astfel rezultată din încasări ar urma să compenseze preţul de producţie al energiei termice. La prima vedere aceasta pare a fi o veste bună pentru buzoienii încă racordaţi la sistemul centralizat de încălzire, însă de fapt populaţia nu va plăti bani mai puţini la facturile de încălzire.

Manechinii din Crâng - Viaţa Buzăului
După ce că abia au bani pentru apă plată şi biscuiţi, pe statul de plată al conducerii clubului a fost introdus un patron de modelling
Totuşi Nicolae Anton, tehnicianul Gloriei, mai crede că rămânem în Divizia B

În ciuda problemelor economice, conducerea clubului din Crâng a decis "recrutarea" a încă trei persoane în organigrama clubului. Este vorba de Marian Dorobanţu, Romeo Lungu şi Gabriel Enciu. Deşi, despre primii doi se poate spune că au avut legături directe cu fenomenul şi că implicarea la Gloria ar fi oarecum justificată, despre cel din urmă nu se poate spune acelaşi lucru. Enciu a fost preşedintele clubului CSM Râmnicu Sărat în Liga a III-a, iar în prezent, în afara funcţiei pe care o deţine la clubul din Crâng, este patronul unei agenţii de modeling.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite