Revelion cu Mihai Mărgineanu, în Piaţa Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Piaţa Dacia sunt aşteptaţi mii de buzoieni, la fel ca la Revelionul de acum un an
În Piaţa Dacia sunt aşteptaţi mii de buzoieni, la fel ca la Revelionul de acum un an

În spectacolul din noaptea dintre ani, care va începe la ora 22.00, vor mai cânta trupa Hora şi mulţi artişti buzoieni. Pentru concertul şi focul de artificii organizate de Primărie se cheltuie 80.000 de lei, buget prea mic pentru mai putea fi aduse şi vedete internaţionale, ca în anii precedenţi.

„La mulţi ani, 2011" va răsuna şi în acest an în centrul Buzăului, strigat în cor de cei care preferă să numere ultimele secunde ale acestui an alături de concitadini. La petrecerea organizată de Primărie în Piaţa Dacia, cap de afiş va fi îndrăgitul interpret Mihai Mărgineanu. Pe scenă vor mai urca trupa Hora şi mulţi artişti buzoieni, precum şi un cor de la Palatul Copiilor. La miezul nopţii, pe lângă cupa de şampanie, cei prezenţi se vor bucura şi de un spectaculos foc de artificii.

Poliţişti în civil, de veghe

Dacă unii se vor distra în Piaţa Dacia, alţii vor fi în timpul serviciului chiar în noaptea dintre ani, pentru a evita apariţia nedoritelor incidente şi a asigura buna desfăşurare a evenimentului. 23 de jandarmi vor fi de serviciu în municipiul Buzău, nouă în Râmnicu Sărat şi 18 vor asigura liniştea şi ordinea în comune. De asemenea, poliţiştii vor acţiona pe străzi întreaga noapte de Revelion.

„La aceste misiuni vor participa atât poliţişti în uniformă, cât şi poliţişti în civil, aceştia din urmă având ca principală îndatorire depistarea persoanelor tentate să fure din buzunarele sau genţile buzoienilor care vor asista la spectacolele de Revelion", ne-a declarat comisarul Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

La muncă, din prima dimineaţă a anului

Imediat după încheierea petrecerii, în zorii zilei de 1 ianuarie pe străzi se vor afla lucrătorii firmei de salubritate RER Ecologic Service care vor aduna paharele, sticlele sau diversele ambalaje ce vor râmâne în urma petrecerii de pe platoul din Piaţa Dacia. „40 de angajaţi se vor afla la serviciu pe 1 ianuarie încă de la primele ore ale dimineţii, o partea vor curăţa Piaţa Dacia, alţii străzile din municipiu", ne-a spus Liviu Mocanu, directorul societăţii de salubrizare.

Autobuzele nu circulă

Buzoienii cu chef de plimbare la început de an trebuie să ştie că nu se vor putea deplasa decât pe jos, cu maşina personală sau cu taxiul pentru că mijloacele de transport în comun ale societăţii Transbus nu vor circula în primele două zile ale lui 2011.

Cei care vor avea nevoie de medicamente în prima zi din an au la dispoziţie două farmacii, Pia Farm situată pe bulevardul Unirii, bloc 25 E deschisă între 07.30- 20.30 şi Sensiblu de pe bulevardul Unirii, centru sud, deschisă între 10.00- 20.00.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite