Reunire de familie la Gloria Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Viorel se pare că va accepta să revină la Gloria
Ion Viorel se pare că va accepta să revină la Gloria

Nu de puţine ori şi mai ales în acest an cârcotaşii dădeau ca sigură falimentarea Gloriei Buzău şi implicit schimbarea din temelii în tot ceea ce înseamnă administraţie în frunte cu actualul preşedinte, Dan Tulpan. Se pare că atacurile au fost lansate în special din tabăra lui Viorel Ion, fostul antrenor-jucător al echipei din Crâng fiind tentat de o revenire la Gloria.

De fapt, „Vioară", sub pretextul că Gloria nu poate trăi fără el, s-a autopropus ca manager, însă fără a accepta varianta unei colaborări cu Dan Tulpan. Încet, încet, şi după câteva întâlniri cu primarul Constantin Boşcodeală, Viorel Ion a dat-o pe brazdă şi se pare că va accepta să revină la Gloria urmând să facă echipă chiar cu „duşmanul său de moarte".

Mulţi microbişti se întreabă dacă acest „mariaj" va ţine. Ei bine, la Gloria Buzău istoria pare să se repete cam o dată la patru ani. În aceeaşi situaţie i-am putut regăsi pe cei doi în urmă cu aproximativ patru sezoane, când, tot după un scandal mediatizat, „Vioară" primea girul lui Constantin Boşcodeală pentru a prelua banca tehnică a echipei din Crâng. Şi Gloria a promovat atunci din C în B şi imediat în primul eşalon.

În condiţiile în care Victoria Brăneşti va promova în Liga I, atunci, antrenorul Ilie Stan va completa tabloul de succes al familiei „Gloria Buzău".

Altfel spus, săptămâna viitoare, organigrama clubului din Crâng va fi completată cu un nou post, cel mai probabil, de manager general. Coincidenţă sau nu pe site-ul oficial al grupării „roş-albastre" nu apare numele actualului preşedinte de la SC Gloria SA, Marin Marin.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite