VIDEO O reţea de hoţi care opera în Franţa a fost anihilată la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - structura centrală şi poliţişti au făcut cinci percheziţii în casele unor persoane despre care ştiau că au furat diverse bunuri din Franţa. Controalele au fost făcute în judeţele Bucureşti, Ilfov şi Buzău.

Procurorii DIICOT au fost sesizaţi de către autorităţile franceze cu privire la faptul că mai multe persoane din judeţele Bucureşti, Ilfov şi Buzău au comis infracţiuni pe teritoriul Franţei, prejudiciul produs de către cei în cauză prin săvârşirea acestor fapte fiind de circa 160.000 euro.

Percheziţiile au fost organizate simultan în cele trei judeţe, cu această ocazie ancetatorii găsind o parte din ceea ce hoţii furaseră din Franţa, în general telefoane mobile şi camere video. Mai multe persoane au fost reţinute pentru audieri şi urmează să fie predate autorităţilor franceze.

În acelaşi timp oamenii legii francezi făcut mai multe percheziţii domiciliare şi audieri pe teritoriul Franţei, şi au fost reţinuţi mai mulţi membri ai acestui grup infracţional organizat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite