Reţea de contrabandişti condusă de un turc, anihilată de poliţiştii buzoieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei acţiuni comune, poliţiştii buzoieni, în baza unor informaţii primite de la ofiţeri Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă au prins membrii unei reţele de contrabandişti de ţigări şi au confiscat marfă în valoare de peste 50.000 de lei.

Noaptea trecută, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, Serviciul Rutier, Biroul Ordine Publică Buzău şi Serviciul de Intervenţie Rapidă au organizat o acţiune pentru prinderea unor traficanţi de ţigări.

Aceştia, un tânăr de 26 de ani din Bucureşti, un bărbat de 36 de ani din judeţul Ialomiţa şi un tânăr în vârstă de 20 de ani, cetăţean turc, erau cunoscuţi că transportau şi vindeau ţigări din Republica Moldova.

Pentru oprirea maşinii cu care aceştia se deplasau, a fost blocat podul de la Mărăcineni care traversează râul Buzău. La volan se afla tânărul de 26 de ani, proprietarul maşinii, iar în urma controlului, au fost găsite 56.800 de ţigări, pe pachete fiind aplicate banderole de marcaj din Republica Moldova. Cei trei tineri au fost duşi la poliţie iar maşina a fost confiscată pentru cercetări.


De asemenea, în prezenţa cetăţeanului turc, a fost deschis şi percheziţionat un alt autoturism care aparţine acestuia şi care a fost confiscate săptămâna trecută, după ce a fost găsit abandonat pe raza judeţului Botoşani. În interiorul acestuia au fost găsite alte 96.800 de ţigarete, de diferite mărci.

Cei trei contrabandişti au fost reţinuţi pentru 24 de ore, dar Judecătoria Buzău a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile doar pe numele bărbatului din judeţul Ialomiţa şi al tânărului de 20 de ani, tânărul de 26 de ani din Bucureşti urmând să fie cercetat în libertate.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite