Restricţii pe Bulevardul Unirii, din cauza Turului Ciclist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii buzoieni vor restricţiona circulaţia, vineri, după ora 17.00, pe Bulevardul Unirii, pentru a permite cicliştilor  din Turul României să ajungă în siguranţă în centrul oraşului.

Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău informează că vineri, 11 iunie, concurenţii care participă la Turul Ciclist al României vor intra, potrivit estimărilor făcute de organizatori, pe raza judeţului Buzău, în jurul orei 16.30, pe DN2 E85.

Conform traseului stabilit pentru etapa a VI-a a competiţiei, cicliştii vor ajunge în municipiul Buzău la ora 17:45, astfel că vor fi instituite restricţii temporare de circulaţie pe Bulevardul Unirii.

Direcţia Rutieră din Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Serviciul Rutier Buzău vor asigura însoţirea caravanei cu echipaje auto şi vor constitui dispozitive de agenţi pe arterele pe care se derulează competiţia.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere, participanţii la trafic sunt sfătuiţi să respecte atât restricţiile de circulaţie instituite temporar, cât şi indicaţiile poliţiştilor. Autovehiculele care vin din sensul opus coloanei cicliste vor fi oprite pe marginea drumului până la trecerea acesteia, iar cele care se deplasează în aceeaşi direcţie nu vor avea voie să depăşească sau să se intercaleze în caravană.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite