Restricţii în oraş, pentru meciul Stelei cu Sănătatea Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un efectiv de 150 de jandarmi va asigura ordinea în apropierea arenei sportive înainte, pe timpul şi după terminarea jocului sportiv. De asemenea, IPJ Buzău va trimite pe străzi aproximativ 50 de poliţişti, pentru a restricţiona circulaţia în zonă.

Stadionul „Gloria” din municipiul Buzău va găzdui în această seară meciul de fotbal dintre echipele F.C. Steaua Bucureşti şi F.C. Sănătatea Cluj, în cadrul şaisprezecimilor Cupei României la fotbal, ediţia 2011-2012.

Accesul publicului în stadion se va face începând cu ora 18.30, comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului va fi interzisă în ziua disputării meciului între orele 18.00-23.00, controlul corporal preventiv la intrarea în stadion şi a documentelor de acces, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai firmei private de securitate, contractată de către clubul organizator. Se interzice accesul persoanelor în incinta stadionului având asupra lor camere foto şi video performante

Acest eveniment implică şi restricţionarea temporară a traficului auto. Astfel, începând cu ora 18.30, pentru a se asigura o afluire şi defluire corespunzătoare participanţilor la această competiţie sportivă, traficul auto va fi interzis pe bdul Mareşal Averescu, pe segmentul de drum ce cuprinde poarta de acces în parcul Crâng până la intersecţia bdul. Mareşal Averescu cu bdul. Spiru C. Haret.
 
Accesul spectatorilor se realizează prin poarta de acces nr. 1 (în dreptul tabelei de marcaj), pentru tribuna a II-a şi peluza I, poarta de acces nr. 2 (Vidati), poarta de acces nr.3, pentru tribuna a I-a şi tribuna 0, (prin parcul Crâng, intrarea din spatele bisericii).

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite