Buzău: Reproșuri și pareri de rău la Gloria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gloria Buzău trăiește în trecut. Echipa din Crâng acuză handicapul celor 8 puncte de penalizare, dar și datoriile cu care a pornit la drum în liga a doua pentru locul pe care îl ocupă acum.  Președintele Dan Tulpan îi reproșează fostului finanțatator Costel Bucur situația de acum de la club, chiar dacă bucureșteanul are șanse să se reîntoarcă la Gloria ca patron.

Au trecut 13 etape din turul Ligii secunde la fotbal, iar  conducătorii Gloriei Buzău se gândesc tot la trecut.  Președintele executiv al Gloriei, Dan Tulpan, spune că fostul patron, Costel Bucur, este principalul vinovat pentru situația în care a ajuns clubul din Crâng.

Deși datoriile la Federație au fost plătite, jucătorii mai au să-și primească jumătate din salarii. Din păcate, actualul acționar majoritar al Gloriei, Sergiu Băhăian, nu mai dă niciun semn de viață de două luni. Tulpan spune că Bucur a lăsat echipa în vară cu datorii de miliarde și a retrogradat-o în B cu opt puncte penalizare. De asemenea, Tulpan spune că Bucur nu a vrut să înscrie echipa în campionat și astfel, Gloria a pierdut primul meci la masa verde, cu FC Botoșani.

Și acum pe Tulpan îl bântuie trecutul și spune că echipa pe care a construit-o din nimic putea să se bată linistită pentru promovare. Situația financiară a clubului îl tulbură și acum pe președintele Gloriei. Tulpan nu mai vrea să audă nici de Sergiu Băhăian.

Gloria are în acest moment 14 puncte și se află pe locul 12 în clasament, la doar un punct de retrogradare. Dacă nu era penalizată cu 8 puncte și dacă bătea pe FC Botoșani în primul meci al campionatului, echipa din Crâng era acum pe locul trei, cu 25 de puncte, la doar patru puncte de liderul Victoria Brănești, echipa cu care tocmai a remizat săptămâna trecută.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite