“Regele leu”, aşteptat la primele ore ale dimineţii la chioşcuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul volum din colecţia Disney s-a vândut în câteva ore
Primul volum din colecţia Disney s-a vândut în câteva ore

Începând de astăzi ziarul „Adevărul" lansează o nouă colecţie ilustrată, „Disney Clasic". Cărţile vor însoţi ziarul în fiecare zi de marţi iar preţul este de 12,99 lei. Primul titlu al acestei serii este „Regele leu" şi a fost aşteptat cu sufletul la gură de buzoieni încă de la primele ore ale dimineţii.

Îndemnaţi de copii, buzoienii s-au trezit cu noaptea în cap ca să fie siguri că vor prinde un exemplar al cărţii. Unii dintre ei s-au înscris déjà pe listele de la chioşcurile de ziare ca şi clienţi permanenţi ca să nu piardă vreun număr din colecţie.

Fiecare volum conţine 64 de pagini color şi ilustraţii fidele filmului original, fiind distribuit într-un tiraj de 160.000 de exemplare. Noua colecţie va cuprinde 12 titluri ce vor fi distribuite numai împreună cu ziarul „Adevărul" până la 21 decembrie.

În fiecare marţi veţi putea cumpăra „În căutarea lui Nemo", „Pisicile aristocrate", „Povestea jucăriilor", „Ratatouille", „Incredibilii", „Dumbo", „Compania Monştrilor", „Maşini", „Tinkerbell - Clopoţica", „Wall-E" şi „Pinocchio".

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite