Reduceri la Penny ORAŞUL MEU

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reduceri la hipermarchet
Reduceri la hipermarchet

Zilele acestea, până duminică, hipermarketul XXL Penny Market ne aşteaptă cu reduceri substanţiale la multe dintre produsele de pe raft. Putem opta între produse de la alimente, dulciuri, articole pentru gospodărie şi până la detergenţi cu zeci de procente discout.

UNDE MERGEM - Vizită la Muzeu

17.00 Casa Vergu Mănăilă

20.00 Cină cu specific românesc Restaurantul BOEMA


ATENŢIE -Atenţie la răceli

Medicii vă atenţionează! Vremea din ultimile zile este înşelătoare: când rece când caldă. Ca atare, medicii ne atenţionează să ne îmbrăcam adecvat pentru că putem răci foarte repede. De asemenea cadrele medicale atrag atenţia să ne ferim de aglomeraţii şi să ne prezentăm la medic la primele simptome de răceală.

MESAJE DE LA CITITORI - Nu avem locuri de parcare

"Locuiesc în oraş şi sunt extrem de nemulţumit. Toată lumea ne blamează pentru că nu parcăm regulamentar sau pentru că ne lăsăm maşinile la voia întâmplării. Dar s-a întrebat cineva vreodată dacă avem unde să parcăm? Parcările prea puţine sunt tot timpul pline şi nu avem unde să ne lăsăm maşinile. Dacă vrem să ajungem undeva în centru nu avem nicio şansă să parcăm. În loc să ne judece, cineva ar trebui să facă ceva şi în privinţa asta." Mihai Griviţeanu, şofer buzoian

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite