Reclamagiu de Guiness Book:Un bărbat a depus peste 1500 de petiţii în numai 7 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 42 de ani din municipiul Buzău, are ca principală ocupaţie din anul 2002 depunerea de reclamaţii administrative către majoritatea instituţiilor din judeţ.

Supărat pe sistem în urmă cu şapte ani, în urma nesoluţionării favorabile a unei cereri depuse de către sora sa, Niculae a „luat viaţa în piept” şi a pornit o adevărată campanie împotriva unor aşa zise nereguli din zona administrativă.

Copleşit de tot felul de abuzuri pe care le vede  la tot pasul, omul spune că din 2002 şi până în anul 2009 a depăşit cifra de 1500 de petiţii depuse pe la tot felul de instituţii.„Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva ca să schimb acest sistem. A urmat o campanie febrilă în care depuneam reclamaţii chiar şi în fiecare zi. Am trimis petiţii chiar şi la instituţia prezidenţială”  

S-a autointitulat luptător împotriva corupţiei

Incoruptible Man sau Andrew Adams cum se autointituleează Nicolae Socoleanu, a demarat la începutul anului 2004 o adevărată luptă de guerilă împotriva funcţionarilor publici aşa zis corupţi sau rău intenţionaţi din Buzău.

Interesat de drepturile cetăţenilor în mai toate domeniile, Nicolae Socoleanu a ajuns să-şi facă publice ideile chiar şi prin acţiuni de protest:„ Am manifestat de unul singur în faţa Prefecturii şi în faţa regiei de apă canal în mai multe ocazii”.


Şi-a perfecţionat stilul la facultate

Pentru a lupta eficient cu „hidra” sistemului administrativ, Andrew alias Nicu a absolvit şi Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Spiru Haret.
Ca să verifice bunul mers al activitaţii administrative, Socoleanu îşi începe periplul dis de dimineaţă pe la mai toate instituţiile din Buzău.

Incoruptible Man spune că nu a fost ajutat de nimeni în demersurile sale.
Toate acţiunile juridice mi le-am făcut singur, n-am avut nevoie de avocat.Până acum am şi câştigat câteva procese

A pus „tunurile” pe AJOFM

AJOFM a fost una dintre instituţiile greu încercate de „furia” reclamaţiilor depuse de Nicolae Socoleanu, deşi fără prea mare rezultat.
A depus prin anul 2005 câteva reclamaţii respinse de instanţa de judecată pe motiv ca fiind neîntemeiate. Era nemulţumit de modul în care se organizează bursa locurilor de muncă şi de modalitatea în care angajatorii îşi recrutează personalul” a declarat pentru Adevărul Valeriu Dimciu, directorul AJOFM Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite