Razie în tot oraşul. Sute de persoane controlate şi amendate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au acţionat timp de două ore
Poliţiştii au acţionat timp de două ore

Poliţiştii buzoieni au organizat timp de două ore o acţiune de amploare care a cuprins întreg oraşul. S-au închis succesiv zona Dorobanţi, Broşteni, Autogară, Micro 14, Unirii Nord, Micro 3, Unirii Sud şi Bulevardul Bălcescu.

În aceste cartiere s-au desfăşurat activităţi de scotocire şi control şi s-a încercat descurajarea celor predispuşi la comiterea de ilegalităţi în stradă. Poliţiştii rutieri au organizat filtre în trafic pentru depistarea persoanelor care încalcă regulile de circulaţie. În total au fost legitimate 221 de persoane, au fost efectuate 41 de controale corporale sumare şi 27 de controale ale bagajelor şi s-au verificat 26 de unităţi de alimentaţie publică.


La unele dintre blocurile din zonele în care s-a acţionat, au fost găsite 8 grupuri de tineri care au fost îndrumaţi către casă, iar trei dintre aceştia din cartierul Broşteni au fost amendaţi pentru consumul de băuturi alcoolice şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.


Poliţiştii de la Rutieră au oprit pentru control 68 de maşini şi au testat alcoolscopic 15 şoferi, doi dintre aceştia fiind găsiţi băuţi. În total au fost aplicate 40 de amenzi în valoare de 3.620 de lei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite