Puya va susţine în această noapte un recital hip-hop în clubul Arunna din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puya
Puya

Buzoienii amatori de distracţie şi voie bună sunt aşteptaţi vineri seară la Arunna Pub din Galleria Mall pentru a petrece noaptea alături de Puya. Îndrăgitul interpret  va urca pe scenă începând cu ora 23.00 şi va încânta publicul cu piesele hip-hop care l-au consacrat, dar şi cu noi melodii care se anunţă a fi hit-uri.

Puya, pe numele său adevărat Dragoş Gardescu, va cânta alături de buzoieni „Americandream”, „Undeva în Balcani” sau „Vestul Sălbatic”.

Fanii trebuie să plătească 15 lei intrarea pentru a-l vedea pe Puya pe scena din Arunna Pub. Puya s-a lansat pe piaţa muzicală în anul 1995 alături de prietenul său Şişu, împreună formând trupa „La Familia”. Primul lor album, „Băieţi de cartier” a fost lansat în 1997.

După o pauză de câţiva ani, Puya şi-a lansat primul său disc solo, „Muzică de tolăneală şi depravare”, însă adevăratul succes l-a avut în 2009 odată cu lansarea albumul „Românisme 1”, în care a renunţat la versurile despre băieţii de cartier şi s-a concentrat asupra problemelor sociale.

Primul single lansat a fost „Undeva în Balcani”, care a devenit hit-ul anului 2009. La fel de consacrată a fost şi colaborarea sa cu Camelia Hora. Cel mai nou hit al lui Puya este „Vestul sălbatic”, lansat în primăvara acestui an.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite