Profesorii de matematică, cei mai căutaţi la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii suplinitori din Buzău care vor să devină titulari nu au foarte multe posturi la dispoziţie la examenul din această vară.Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău a scos la concurs în acest an doar 50 de posturi.

Dintre acestea cele mai multe sunt alocate dascălilor de matematică, 20, alte cinci posturi sunt disponibile pentru profesorii de limbă engleză, concurenţă mare va fi şi la limba română unde sunt doar trei posturi, dar şi la educaţie fizică şi sport, unde este disponibil un singur post.

Înscrierea la examenul de titularizare va debuta la mijlocul acestei luni. Concursul se va susţine pe 13 iulie, urmând ca în perioada 22 – 25 iulie să aibă loc repartizarea computerizată.

Titularizarea se va susţine în această vară într-un singur centru de examen, la  Liceul Dimitrie Filipescu din Buzău. La titularizarea de anul trecut, un sfert dintre candidati au luate note sub 5, iar unul dintre profesori a fost notat cu 1, la educatie fizica si sport. Cea mai mare nota a fost de 9,90 la istorie.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite