Profesor prins în timp de lua mită, ca să ierte un licean de la corigență

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei acţiuni organizată de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, s-a reuşit prinderea unui profesor la scurt timp după ce a primit o sumă de bani pretinsă de la mama unui elev.

Cel în cauză, un buzoian de 53 de ani, profesor la un liceu din municipiul Buzău, este suspectat că a pretins suma de 500 de lei de la o femeie, pentru a nu-l lăsa corigent pe fiul acesteia la materia pe care o predă.

Mama elevului s-a prezentat în ziua de 20 iunie la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău şi a depus o sesizare împotriva cadrului didactic.

A doua zi, ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al I.P.J. Buzău, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) au organizat prinderea în flagrant a suspectului, în unitatea de învăţământ la care preda.

Asupra bărbatului de 53 de ani a fost găsită suma de 500 de lei în bancnote a câte 100 de lei, bani ce fuseseră primiţi de la mama elevului.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a dispus măsura reţinerii suspectului pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite