Profesoara "indecentă" vrea să îngroape securea războiului cu prefectul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesoara de română, Liliana Stanciu, pe care prefectul judeţului a acuzat-o de comportament indecent la ore, încă mai aşteaptă scuze publice de la reprezentantul guvernului în teritoriu, cel care a pornit acest scandal.

Profesoara „indecentă” a fost iertată de colegi

La orele prânzului, profesoara Stanciu aştepta cu interes şedinţa Consiliului Profesoral, pe a cărei ordine de zi era trecută aprobarea sau respingerea prin vot a sancţiunii propusă de comisia de anchetă, respectiv „avertismentul”. „Nu am emoţii fiindcă mă ştiu nevinovată. Colegii mei mi-au părut solidari însă voi afla în şedinţă care este poziţia lor. O să fie citit un proces verbal, probabil voi mai fi audiată şi apoi se va vota. În funcţie de rezultat, voi decide ce trebuie făcut mai departe”, ne-a declarat profesoara Stanciu.

Aceasta spune că ar dori să încheie acest scandal cât mai repede, însă nu depinde numai de ea. „Aştept o reacţie a domnului prefect în câteva zile. Eu nu vreau decât ca un om care a făcut un rău moral, să îşi ceară scuze şi să repare ce se mai poate”, a precizat Liliana Stanciu. Aceasta anunţase la scurt timp după izbucnirea scandalului că face plângere la Parchet, împotriva prefectului.

Comisia de anchetă constituită la Liceul Pedagogic a finalizat raportul în acest caz după trei săptămâni de la conferinţa de presă a prefectului, în care acesta o acuza pe profesoara Liliana Stanciu că dansa la ore sau pipăia elevi. „Nu am primit niciun rezultat însă dacă se dă doar avertisment, aştept să văd motivaţiile şi apoi voi avea un punct de vedere”, a declarat prefectul Paul Beganu.

Profesoara acuzată de indecenţă scapă doar cu avertisment

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite