Prinţul Paul face teren de atletism la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stadionul de atletism din Buzău ar putea fi modernizat cu ajutorul Prinţului Paul şi al Casei Regale din Spania.

Iniţial, pentru modernizarea stadionului de atletism Primăria Buzău a realizat un proiect tehnic şi a încercat să obţină fonduri europene, care însă nu au fost aprobate. Suma necesară reabilitării terenului sportiv nu s-a găsit în vistieria administraţiei locale.


„Pentru modernizarea stadionului de atletism este nevoie de şase milioane de euro, dar Primăria nu dispune de aceşti bani", ne-a declarat Marcel Ciolacu, viceprimarul Buzăului.


În urma unei discuţii purtate cu primarul Buzăului şi Alteţa Sa Prinţul Paul, acesta a hotătârât să ajute buzoienii şi să găsească o modalitate pentru a moderniza terenul sportiv.


„Alteţa Sa are relaţii foarte bune cu Casa Regală din Spania şi doreşte să realizeze un proiect în oglindă în Buzău şi Castellon. Şi astfel să existe două terenuri de atletism identice atât la noi, cât şi în oraşul spaniol, unde locuiesc foarte mulţi buzoieni plecaţi la muncă"
, a mai adăugat viceprimarul.


În scurt timp, stadionul de atletism ar putea deveni unul dintre cele mai moderne din ţară, putând găzdui importante competiţii sportive, având la dispoziţie atât o pistă de alergat, cât şi tribune.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite