Primăria aprinde mâine luminile de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii primăriei Buzău au anunţat într-o conferinţă de presă că intenţionează să aprindă luni iluminatul stradal de sărbători. Firma Flash Lighting, care administrează serviciul local de iluminat public, a montat instalaţii cu led-uri pe bulevardele Unirii şi Nicolae Bălcescu şi în centrul municipiului.

Anul acesta, pentru a face economie,  primăria i-a solicitat firmei Flash Lighting să micşoreze cantitatea de instalaţii montate pe străzi. Edilii spun că investesc în iluminatul special de sărbători peste 70 de mii de euro, bani care se regăsesc atât în achiziţionarea de instalaţii cu led-uri economice, de mai multe culori, dar şi în plata facturilor la curentul electric, care vor fi sensibil mai mari în perioada 1 decembrie 2009 – 6 ianuarie 2010, atât cât vor fi aprinse luminile de sărbători.

Conducerea primăriei Buzău a trasat sarcini şi pentru organizarea Orăşelului Copiilor.  „Orăşelul Copiilor va rămâne în aceeaşi perioadă, 18 decembrie – 3 ianarie, în parcul Crâng. În organizarea lui investim 120 de mii de ron. Eexistă un colectiv care se va ocupa şi astfel datina se va duce mai departe. Vedeţi că facem cheltuială chiar şi pe criză, aşa cum nu vom renunţa niciodată la iluminatul festiv, care va începe pe 1 decembrie”, a declarat primarul Constantin Boşcodeală.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite