Primăria a anunţat graficul curăţeniei de primăvară, care începe luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Începe curăţenia de primăvară
Începe curăţenia de primăvară

A început numărătoarea inversă pentru firmele de salubrizare şi gospodărie comunală până la debutul curăţeniei de primăvară, campanie care anul acesta va dura o lună şi jumătate. Peste 300 de salariaţi vor fi mobilizaţi pe străzile oraşului, pentru a face oraşul boboc.

În planul de acţiune al edililor se află curăţirea spaţiilor verzi de uscături, vopsirea şi repararea băncuţelor din parcuri şi staţii de autobuz, plombarea străzilor, gazonarea peluzelor şi montarea de coşuri de gunoi acolo unde s-au deteriorat.

Lucrătorii mai au sarcina de a reface marcajele rutiere şi de a vopsi bordurile în intersecţii, de a captura şi transporta câinii fără stăpân în adăpostul special amenajat şi de a asigura deratizarea şi dezinsecţia domeniulului public.

În perioada 15 – 17 martie, echipele se vor afla în cartierul Mareşal Averescu, pe 18 şi 19 martie, vor fi pe Nicolae Bălcescu, pe 22 martie vor ajunge în cartierele Caraiman şi Nicolae Titulescu, în perioada 23 – 26 martie vor zăbovi în cartierul Micro XIV iar între 29 martie şi 1 aprilie vor fi în Dorobanţi II.

Între 2 şi 6 aprilie, campania va cuprinde cartierul Dorobanţi I, între 7 şi 9 aprilie se face curăţenie în Broşteni, între 12 şi 14 aprilie în Micro V şi pe Horticolei, iar pe 15 şi 16 aprilie, în Micro III.

Pe 19 aprilie, vor fi în curăţenie cartierele Obor, Cuza Vodă, Băieşu şi Centru, pe 20 şi 21 aprilie echipele ajung pe 1 Decembrie, între 22 şi 27 aprilie, pe Unirii Sud, iar pe 28 şi 29 aprilie, în Centru şi pe Unirii Nord. Campania se încheiepe 30 aprilie, cu cartierele Poştă şi Mihai Viteazu. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite