Prefectul buzoian, nemulţumit de primarul din Merei pentru activitatea de deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile buzoiene au acţionat mai bine decât în alţi ani, la deszăpezire, deşi condiţiile meteo au fost mai aprige. Asta este concluzia prefectului de Buzău care a ţinut să precizeze că este şi o excepţie, primarul din Merei, care nu a răspuns la niciun telefon apelat din comandamentul judeţean pentru situaţii de urgenţă.

“Cei de la Merei, autorităţile locale de acolo, au fost şi sunt încă de negăsit la telefon. Am sunat la primar, la secretarul primăriei pe telefonul fix, la viceprimar, dar nimic, nu au răspuns niciunul. De atâtea zile, ei nu au dat nici un semn, să vadă de ce i-am căutat. Nu pot aplica nicio sancţiune din punct de vedere legislativ”, a declarat Paul Beganu, prefectul judeţului Buzău.

“Unde eram eu, nu aveam semnal. Ce trebuia să fac, să stau la Primărie să fac linie fierbinte cu prefectul, sau să stăm cu utilajele să deszăpezim. Toată conducerea Primăriei a stat nopțile acelea afară, în viscol și am muncit cot la cot cu firmele de deszăpezire”, a replicat primarul din Merei, Ion Fătu.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite