Portret/ Elena Negoiţă este cântăreaţa care se visează actriţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este una dintre componentele trupei Sânzienele. Cântă de când se ştie, adoră muzica etno, iubeşte şcoala şi îşi doreşte să ajungă pe marile scene, dar ca actriţă.

Este doar o copilă dar are o voce superbă care îi impresionează pe cei care o ascultă. A fost bucuria târzie a unor părinţi care o iubesc mai mult decât orice pe lume iar vocea şi pasiunea pentru muzică a moştenit-o de la tată.


Elena Negoiţă cântă de când era foarte mică şi a avut norocul să fie descoperită încă de la grădiniţă de un cunoscător. "Aveam cam 5 ani şi era la grădiniţă când am început să cânt. Cântam şi prin casă cântecele de copii, iar cel care m-a descoperit a fost domnul profesor Constantin Ungureanu. Am fost cooptată apoi în trupa Minimelos şi am urcat prima dată pe scenă la deschiderea Drăgaicii", povesteşte Elena.


Micuţa cântăreaţă recunoaşte că are emoţii atunci când urcă pe scenă dar faptul că îi are alături pe cei dragi o face să uite repede de ele. "Îmi amintesc că prima melodie pe care am cântat-o pe scenă a fost «Dorule, de unde vii»", care mi-a plăcut foarte mult. Aveam foarte multe emoţii. Publicul, oamenii care ne susţin, mă fac să îmi dispară emoţiile atunci când urc pe scenă. De asemenea, faptul că părinţii sunt tot timpul în public sau în apropierea scenei, îmi dă mai multă încredere în mine", ne-a mărturisit Elena.

Odată cu trecerea anilor, fata a făcut parte din mai multe trupe, a câştigat trofeul Mamaia Copiilor alături de trupa Ceata lui Constantin, iar acum face parte din formaţia Sânzienele, trupă iubită de buzoieni datorită melodiilor etno dar şi pentru că vocile fetelor sunt inconfundabile. Îşi doreşte să ajungă actriţă iar pentru asta încearcă să îmbine cât mai bine cântecul cu şcoala, pe care nu o neglijează niciodată.


Întrebări şi răspunsuri:


Care a fost senzaţia în momentul în care aţi câştigat marele trofeu la Mamaia Copiilor?
Cele şase luni înainte de festival au fost o muncă infernală. Lucram în fiecare zi câte două ore. În momentul în care domnul Adrian Păunescu a anunţat marele premiu, nu ne-a venit să credem. A fost o senzaţie extraordinară. Mama era în public, iar tata se uita la televizor.

Ce îţi doreşti să faci în viitor?
Aş vrea să îmi fac o carieră solo, dar să cânt tot muzică etno. Este stilul în care mă regăsesc cel mai bine. Îmi plac şi alte stiluri de muzică dar pe asta o simt mai aproape de sufletul meu. De asemenea, aş vrea să ajung actriţă iar pentru asta ştiu că trebuie să muncesc mult.


PROFIL:


Născută la data: 21.02.1999 la Buzău
Familie: Un frate mai mare
Ocupaţie: Elevă în clasa a-V-a Şcoala nr.10

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite