Portret/ Cătălin Ioniţă, i se zice „Flondor Goran” şi e rapper şi DJ de club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 24 de ani, buzoianul Cătălin Ioniţă este printre cei mai curtaţi DJ-i de club din Buzău pentru că mereu este la curent cu toate noutăţile.

De aproape zece ani, încă de pe vremea când era elev de gimnaziu, Cătălin este parte activă a fenomenului hip-hop din Buzău. S-a declarat din start adept al culturii urbane, lansată de peste ocean de rapperi precum Method Man sau Gangstarr.

„De atunci am adoptat un stil de îmbrăcăminte pe care îl respect şi acum cu stricteţe, mai ales la evenimentele muzicale, dar chiar şi ca ţinută de stradă. Prefer hainele largi Wu sau Roca Wear. Modelul meu în lumea hip-hop, la toate capitolele, este Method Man", povesteşte Cătălin.
Trupa „Clandestin"

Încă din 2000, Cătălin şi-a făcut trupă de hip-hop, „Clandestin", împreună cu câţiva prieteni. Au avut câteva apariţii în underground-ul local, la diferite spectacole de gen, prilej cu care au promovat mai ales melodii cu mesaj social.
„Anul 2005 a fost cel mai important din cariera mea. Atunci am format trupa de hip-hop „4 La Bong", împreună cu Oaks, Creţu şi Cash. De atunci am concretizat mai multe piese care au şi acum succes pe youtube, mii de accesări, şi pe care le-am cântat în deschiderea unor concerte: Paraziţii, La Familia, Getto-Daci", spune Cătălin Ioniţă.

Tot de vreo cinci ani, este DJ de club. A trecut pe la toate pupitrele discotecilor importante din judeţul Buzău, iar acum este rezident în Club JR din oraşul Nehoiu. Chiar dacă este un rapper convins, când vine vorba să distreze lumea, pune muzică de toate genurile. Mixează de la minimal sau clubbin', la house, trance şi eurodance fără nicio remuşcare.

„Ca să ştii ce îi propui omului să asculte, trebuie ca tu, în calitate de DJ, să asculţi multă muzică, să fii la curent cu noutăţile. Eu aloc nopţile audiţiilor pentru că atunci sunt liniştit", spune Cătălin.

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI:

Unde produci muzica pe care o interpretezi?
„Produc muzică în studioul meu de acasă. Atât cât ţine noaptea, eu ascult şi fac muzică. Îmi place să ţin pasul cu moda, atât la capitolul muzical, cât şi la vestimentaţie. Iar pe viitor mi-ar plăcea să salvez... balenele, dar după ce scot ţara din criză".

Ce deteşti cel mai mult?
„Urăsc întrebările puse din lipsă de comunicare, într-o conversaţie cu iubita, prietenul sau şeful. Detest speculaţiile. Cam asta detest, pentru că şi eu, la rândul meu, sunt un colecţionar de defecte şi pot să îmi văd bârna din ochi".

PROFIL

Născut: 30 septembrie 1986, Buzău.
Ocupaţia: DJ, producător muzical
Familie: o soră

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite