Porcii de Crăciun, la vânzare pe internet/ Vezi aici ofertele crescătorilor de animale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe internet s-au înmulţit anunţurile cu porci de vânzare
Pe internet s-au înmulţit anunţurile cu porci de vânzare

În timp ce comercializarea porcilor în târguri este interzisă, pentru a se evita apariţia pestei porcine, crescătorii vrânceni au găsit o metodă inventivă de vânzare a „grăsunilor": internetul. Rubricile de „Mică Publicitate" abundă în anunţuri de genul: „De vânzare porci în viu, cu greutatea între 90 şi 120 de kilograme".

Mia Vlad (45 ani) din comuna Vulturu a pus la bătaie pe internet nu mai puţin de 130 de porci, al căror preţ variază între 250 şi 300 de lei, în funcţie de mărime. Iar afacerea începe să se mişte, de vreme ce sărbătorile se apropie, iar gospodarii nu pot petrece fără o bucată de slană afumată pe masă.

„Băiatul se pricepe mai bine la calculatoare şi el a postat anunţurile. Clienţii au început deja să ne sune. Avem doar porci de carne, crescuţi ca la carte, sănătoşi şi vaccinaţi, mai ales că soţul meu este tehnician veterinar. Toată afacerea e în familie şi de ani buni ne ocupăm doar de creşterea porcilor. Aşteptăm să se redeschidă şi târgurile, dar până atunci o să ne folosim de internet, în condiţiile în care toată lumea depinde de acest mijloc de comunicare", mărturiseşte Mia Vlad.

VEDEŢI AICI DE UNDE PUTEŢI COMANDA PORCUL PENTRU CRĂCIUN

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite