Pompierii caută candidați în rândul absolvenților de liceu pentru școlile de profil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă vine cu  o ofertă interesantă pentru tinerii care au luat Bac-ul anul acesta sau în anii anteriori şi care doresc să urmeze o carieră în domeniu. Pentru a putea fi încadraţi ca subofiţeri într-o unitate de acest profil, tinerii trebuie mai întâi să urmeze cursurile şcolii de specialitate de la Boldeşti, unitate care pentru viitorul an de învăţământ scoate la concurs 50 de locur

Buzoienii interesaţi să îşi continue studiile la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ”Pavel Zăgănescu” de la Boldeşti sunt aşteptaţi la sediul ISU Buzău să îşi depună dosarele de recrutare în vederea înscrierii la examenul de admitere. Dosarele se primesc zilnic de luni până vineri, între orele 09.00-13.00, candidaţii trebuind să aibă asupra lor o copie a cărţii de identitate şi un dosar plic.

De asemenea, la examen se pot înscrie candidaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat. Aceştia trebuie să aibă minim 1,70 metri înălţime, să fi obţinut în perioada studiilor liceale media generală la purtare minim 8.00 şi să nu fi fost exmatriculaţi pentru abateri disciplinare dintr-o instituţie de învăţământ. Durata studiilor la Şcoala de subofiţeri de la Boldeşti este de doi ani iar data limită pentru depunerea dosarelor de înscriere este 10 august 2012.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite