Poliţiştii buzoieni stau cu ochii pe şoferii băuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, poliţiştii rutieri au ieşit pe şosele pentru depistarea şoferilor care s-au urcat băuţi la volan. Cu această ocazie au fost testaţi mai bine de 200 de şoferi, la trei dintre ei rezultatul fiind pozitiv. În funcţie de valoarea concentraţiei alcoolice, doi dintre şoferi s-au ales cu dosare penale, iar unul a fost amendat şi lăsat fără permis pentru 90 de zile.

Unul dintre şoferii care au căzut testul cu aparatul „Drager" şi este cercetat penal în prezent este un tânăr de 28 de ani din Buzău, oprit în trafic ieri în localitatea Zoreşti, în cazul căruia etilotestul a indicat o concentraţie alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. În momentul în care făceau verificările poliţiştii au constatat şi că tânărul nu are permis de conducere.


Un alt şofer de 47 de ani din Oneşti, judeţul Bacău, a fost oprit pentru verificări pe DN 2 E85, în localitatea Spătaru, de un echipaj de poliţie rutieră. Băcăuanul făcea o cursă ocazională de transport persoane, iar la testarea cu „Drager-ul" a avut o concentraţie alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite