Poliţiştii recomandă prudenţă maximă în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zi ploioasă
Zi ploioasă

Serviciul Rutier al IPJ Buzău recomandă conducătorilor auto ca, înainte de a porni la drum, să pregătească autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă şi să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze.

Recomandarea vine în urma atenţionării meteorologice, cod galben, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru intervalul 04 decembrie 2010, ora 14.00 – 05 decembrie 2010, ora 08.00, care vitează producerea unor fenomene meteo ce pot afecta circulaţia rutieră, respectiv precipitaţii însemnate cantitativ, ninsori, intensificări ale vântului, viscol.

Pentru circulaţia în condiţii de siguranţă, conducătorii auto trebuie să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere şi să păstreze în mers o distanţă suficientă faţă de vehiculul de dinainte, pentru a putea opri fără probleme la nevoie. 

Potrivit ANM. pe parcursul zilei de 4 decembrie va ploua abundent în cea mai mare parte a Olteniei, în Muntenia şi în sudul Moldovei, unde cantităţile de apă vor depăşi local 25, 30 şi izolat 50 de litri pe metrul pătrat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite