Poliţiştii buzoieni au dat de urma unor persoane date în urmărire națională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Vineri, în cadrul unor acțiuni desfășurate în județ, polițiștii buzoieni au reușit depistarea unor persoane care erau date în urmărire la nivel național. Trei persoane au fost depistate de oamenii legii, doi dintre ei fiind minori care au fugit de acasă.

Vineri, Poliţiştii Secţiei 3 de poliţie rurală Berca au depistat un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Petrila, judeţul Hunedoara, care era dat în urmărire la nivel naţional din luna decembrie 2010. Acesta a fost găsit în zona albiei râului Buzău, pe raza satului Măteşti, unde venise de doar câteva zile. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani si 6 luni pentru comiterea infracţiunii de furt.

Hunedoreanul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Buzau, de unde va fi transferat într-un penitenciar, în vederea executării pedepsei.
                           
În cadrul altor activităţi desfăşurate vineri noapte, poliţiştii au depistat şi doi minori care erau urmăriţi pentru dispariţie de la domiciliu.

Unul dintre ei, în vârstă de 15 ani, a fost găsit de poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Pătârlagele şi încredinţat bunicului care îl avea în grijă şi sesizase dispariţia, iar cel de-al doilea – un băiat în vârstă de 13 ani, din Urziceni, judeţul Ialomiţa – a fost găsit în zona centrală a municipiului Buzău, de o patrulă de siguranţă publică. În momentul în care au efectuat verificările ce se impuneau, poliţiştii au stabilit că era dat în urmărire la nivel naţional de la sfârşitul lunii iulie a acestui an.

A fost contactată imediat Poliţia municipiului Urziceni, iar o echipă din cadrul unităţii respective a preluat minorul în vederea încredinţării familiei.  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite