Poliţistele au oferit flori bărbaţilor luptând astfel împotriva violenţei asupra femeilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistele au dat flori bărbaţilor
Poliţistele au dat flori bărbaţilor

Mai multe poliţiste buzoiene au oferit flori bărbaţilor cu ocazia demarării campaniei „16 zile de activism împotriva violenţei asupra femeii". Florile oferite au fost însoţite de mesajul „Violenţa asupra femeii ne răneşte pe toţi. Nu fi indiferent" nepăsarea ucide!". Ideea campaniei este să atragă atenţia asupra diferitelor forme de violenţă cu care se confruntă femeile, subliniind că violenţa este încălcare a drepturil

Zece poliţiste „înarmate" cu flori au ieşit astăzi în Piaţa Dacia şi le-au oferit bărbaţilor pentru le duce în dar soţiilor sau iubitelor. Gestul are ca scop lupta împotriva violenţei asupra femeilor. „Campania se desfăşoară la nivel naţional şi internaţional şi îşi propune să atragă atenţia asupra diferitelor forme de violenţă cu care se confruntă femeile şi să atenţioneze că violenţa în sine reprezintă o încălcare a drepturilor omului", a declarat comisarul Florina Crucianu, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.


Bărbaţii au rămas surprinşi atunci când au văzut că primesc flori din partea unor poliţiste şi s-au arătat încântaţi de acţiune. „Cu o femeie trebuie să te porţi frumos, indiferent că e soţia sau altcineva, trebuie iubită", spune Gheorghe Pavel de 62 de ani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite