Politicienii apelează la vrăjitoare pentru descântece de reuşită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când vor să ajungă la primărie ori în parlament, vrăjitoarele buzoiene susţin că mulţi oameni politici le solicită sprijinul. Tot ele deţin şi secretul flăcării violet şi spun că sunt singurele care ştiu cum se poate produce aceasta.

Dacă ar fi să ne luăm după vorbele vrăjitoarelor, mulţi politicieni le solicită serviciile pentru a suci minţile electoratului.


"Mulţi oameni politici au apelat la noi să le facem descântece de reuşită. Nu pot să vă dau numele lor pentru că, vă daţi seama, este vorba de oameni mari. Dar dacă apelează la noi, nu poate veni el să îşi ia descântecul pentru că există paparazzi. Îşi trimit, nevasta, sora sau nepoata să ia apa descântată sau năvalnicul (specie de ferigă pe care se fac descântece, n.r.). Mulţi dintre cei care au apelat la mine înainte de alegerile pentru primărie au câştigat şi vin şi acum la mine", ne-a declarat Veronica din Buzău, care se autointitulează "cea mai puternică vrăjitoare testată de Ion Ţugui şi autorizată".


Povestea ei este susţinută şi de alte colege din branşa vrăjitoarelor.


„Mulţi politicieni apelează la vrăjitoare pentru mărire dar şi pentru dragoste. La mine au venit mulţi oameni politici şi le-am facut descântece şi talismane norocoase şi după aia au avut succes. De asemenea, sunt mulţi politicieni care au vrăji făcute şi dacă nu se caută pot ajunge să îşi piardă minţile. Să știți că își fac ei între ei ca să ia locul unul altuia", ne-a declarat Mama Columbia, una dintre cele mai cunoscute vrăjitoare din Buzău.


Secretul flăcării violet


Prezicătoarele mai spun că atacul violet, foarte mediatizat în ultima vreme, este unul extrem de puternic, pe care îl pot face doar vrăjitoarele foarte puternice.


"Să nu vă îndoiţi de existenţa acestui atac violet care produce şi aura violetă. Descântecul pentru el se produce cu ajutorul unui năvalnic care îl face pe cel care îl cere să fie plăcut, admirat, să aibă parte de atenţie şi o stare de admiraţie, adică să câştige voturi. Cu descântecele noastre dăm la o parte năvălitorii de peste sporul lor. Atenţie mare, însă, este un descântec foarte puternic care începe la miezul nopţii şi durează 12 ore iar secretul îl păstrează fiecare dintre noi cum ştim noi mai bine, pentru că este periculos. După ce facem acest descântec, în jurul omului apare o aură violet pe care nu o poate vedea oricine", ne-a dezvăluit vrăjitoarea de magie albă Veronica.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite