Plimbările cu hidrobicicleta şi tenisul de câmp, distracţiile de weekend ale buzoienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dată cu ameliorarea vremii, cele trei parcuri mari ale Buzăului devin locul de refugiu al buzoienilor la sfârşit de săptămână. Anul acesta, oferta de petrecere a timpului liber sporeşte cu încă un teren de tenis de câmp, în Parcul Tineretului şi noi ambarcaţiuni pe lacul din Parcul Marghiloman.

Parcul Tineretului are de câteva zile cel de-al treilea teren de tenis de câmp, realizat în baza de agrement de la ştrand. „Sunt foarte căutate terenurile de tenis de câmp şi de aceea am decis să mai facem unul. Doar zece lei costă chiria pentru o oră a acestor trei terenuri, care în weekend sunt ocupate fără întrerupere", spune Sandu Dunel, şef secţie agrement din cadrul Urbis Serv.


Tot la ştrand mai sunt amenajate cinci mese de ping-pong, care se închiriază cu trei lei pe oră, un teren de fotbal pe iarbă, cu 40 de lei pe oră tarif de închiriere, un teren de volei pe nisip, care se închiriază cu zece lei pe oră şi un altul de handbal, cu bitum, a cărui taxă de închiriere este tot zece lei.


Din ce în ce mai mare căutare au şi hidrobicicletele de pe lacul din Parcul Tineretului. Aici se află cel mai întins luciu de apă, aproape zece hectare, chiria unei ambarcaţiuni fiind, ca şi anul trecut, de zece lei pe oră. În următoarele zile vor fi lansate încă opt hidrobicilete pe lacul din Parcul Crâng, care se întinde pe o suprafaţă de un hectar.


Şi buzoienii care locuiesc în zona estică a oraşului vor avea ocazia să se plimbe cu barca. Un investitor constănţean va aduce opt „gărgăriţe plutitoare" pe lacul din Parcul Marghiloman, luciu de apă destul de extins, de aproape 2,5 hectare.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite