Peste 300 de şoferi au fost amendaţi de poliţişti în doar câteva ore. Şapte conducători auto au rămas pietoni pentru 90 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au acţionat timp de câteva ore pe Drumul European 85 pentru combaterea excesului de viteză. Aparatul radar a surprins 99 de şoferi care au depăşit limita legală de viteză, şapte dintre aceştia rămânând fără permise conducere.

Recordul de viteză stabilit în afara localităţii este deţinut de un bucureştean de 31 de ani care conducea cu 165 de km/h. În localitate cea mai mare viteză a fost de 124 de km/h înregistrată de un bărbat de 42 de ani din Luxemburg.


Un alt echipaj de poliţie care a acţionat pe raza municipiului a reţinut două permise de conducere ale doi şoferi care nu au acordat prioritate sau care au trecut pe roşu.

Au mai rămas fără permis alţi trei şoferi, doi pentru depăşiri neregulamentare, iar unul pentru că s-a urcat băut la volan. În această ultimă situaţie a fost depistat un tânăr de 29 de ani din Bucureşti, etilotestul indicând o concentraţie alcoolică de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite