Peste 300 de buzoieni sunt aşteptaţi la ultima seară a festivalului Bluzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cea de-a doua seară a festivalului Bluzău, vor concerta Berti Barbera şi Nicu Patoi, considerat de critici ca cel mai valoros chitarist român, Marcian Petrescu şi Trenul de Noapte, Manuela Cara şi Gyuri Pascu iar Blue Workers vor închide reprezentanţia de gală.

Artiştii de la trupa Blue Workers vor închide reprezentanţia de gală a Festivalului “Bluzău”, cu un show de excepţie. Sunt aşteptaţi, la Casa Tineretului, peste 300 de spectatori.

De altfel şi seara de sâmbătă a fost una incendiară pentru fanii Festivalului “Bluzău”, eveniment ajuns la cea de-a 15 ediţie.

Împatimiţii blues-ului s-au adunat cu mic cu mare la Casa Tineretului din Buzău pentru a se delecta pe ritmuri transpuse în scenă de artişti cu chitări, muzicuţe şi chiar viori.

Cei peste 200 de fani ai genului s-au distrat mai bine de şase ore în compania formaţiilor Tiptil, Panic Depression, Petre şi Kindlein, alături de Nightlosers.

Punctul culminant al distracţiei a fost oferit, pe final, de formaţia de etno-blues Nightlosers care a adus spectatorii în delir după ce a cântat un blues foarte mult gustat de fani cu influenţe folclorice româneşti şi ungureşti.  “De mult nu i-am vazut într-o asemenea formă pe trupeţii de la Nightlosers. A fost o seară reuşită” - Corneliu Constantinescu- FUNDAŢIA PENTRU TINERET

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite