Pensiunile buzoiene au pregătit ofertele de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 1 septembrie a debutat programul „Vacanţa la Ţară". Pensiunile din munţii Buzăului oferă turiştilor servicii la preţuri foarte mici, un sejur costând maxim 200 lei, cu mic dejun inclus.

Turiştii au parte luna aceasta de oferte mult mai ieftine decât în plin sezon. Programul special „Vacanţa la Ţară" pune la dispoziţia acestora vacanţe prin satele buzoiene, la tarife promoţionale.


"Cei care vor să petreacă o vacanţă la munte, să descopere satul buzoian, pot alege una dintre ofertele tentante ale ANTREC Buzău. Începând de la 1 septembrie până pe 31 octombrie, se desfăşoară a 15-a ediţie a programului Vacanţa la Ţară, program care pune la dispoziţia turiştilor posibilitatea de merge în vacanţă prin satele buzoiene", ne-a declarat Cristina Partal, preşedinta Antrec Buzău.

Se oferă turiştilor locuri în pensiuni clasificate la două, trei si patru margarete, situate în localităţile Badeni, Berca, Frasinet (Calvini), Chiojdu, Ciuta, Sărata Monteoru, Mierea, Pietroasele, Siriu, Varlaam şi Vintila Vodă.


Tarifele rămân aceleaşi ca şi în anii anteriori, anul acesta turiştii având ca bonus micul-dejun inclus în tariful de cazare. Preţurile, 150 de lei de persoană pentru cinci nopti, de duminică până vineri la pensiuni de două margarete sau 195 de lei de persoană pentru cinci nopţi de cazare la pensiuni de trei şi patru margarete, sunt foarte tentante pentru turiştii care au început deja să facă rezervări.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite