Penalizată de FIFA, Gloria Buzău a căzut în subsolul clasamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lovitură de teatru pentru formaţia fanion a Buzăului Gloria după ce oficialii din Crâng au fost notificaţi de FIFA că au pierdut şase puncte în urma unui diferend cu fostul jucător egipteanTafer Aziz.

Astfel în numai o zi buzoienii se văd în postura ingrată de a recupera din nou un handicap de minus trei puncte, după ce în sezonul trecut au pornit de la minus opt puncte în urma prestaţiei modeste din liga întâi.

Cum un ghinion nu vine singur Gloria Buzău a pierdut acasă încă trei puncte preţioase în partida de ieri disputată în faţa fruntaşei clasamentului Săgeata Năvodari.

Scorul a fost deschis de oaspeţi în minutul 40 al primei reprize prin Marius Jianu, fotbaliştii buzoieni reuşind să egaleze cinci minute mai târziu printr-un penalty transformat de Dănuţ Prodan.

Oaspeţii au preluat conducerea pe tabelă în minutul 67 prin Adrian Olah, scor final 2 la 1 pentru Săgeata Năvodari.

În urma acestui rezultat şi a deciziei irevocabile venită de la FIFA, Gloria Buzău se află în prezent pe ultimul loc în clasament cu -3 puncte, în timp ce Săgeata Năvodari îşi consolidează primul loc în clasamentul seriei întâi a ligii secunde.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite