Paznic ziua şi hoţ noaptea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au fost prinşi în trafic
Hoţii au fost prinşi în trafic

Un paznic de la o schelă petrolieră din Pogoanele fura ţiţei de la locul de muncă, împreună cu alţi trei colegi, pe care aceştia îl vindeau ulterior iar profitul îl împărţeau între ei. Pe fir au intrat însă poliţiştii care l-au surprins pe paznic exact în momentul în care transporta marfa furată.

Din primele cercetări, poliţiştii, au descoperit că bărbatul, în vârstă de 40 de ani din Pogoanele, a mers la schela de extracţie unde era angajat ca agent de pază şi, cu ajutorul unui alt agent de pază, în vârstă de 42 de ani, din comuna Padina, şi a doi angajaţi ai societăţii – unul de 33 de ani, din comuna Tisău, iar celălalt de 42 de ani, din comuna Baba Ana, judeţul Prahova – a sustras 340 de litri de ţiţei, cantitate pe care a încărcat-o în 17 bidoane din plastic.

Poliţiştii l-au prins chiar când se îndrepta către domiciliu cu încărcătura  sustrasă. Împotriva celor patru suspecţi a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Totodată, autoturismul folosit pentru transportarea ţiţeiului sustras a fost indisponibilizat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite