Paznic „deranjat” de poliţiştii buzoieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul unei acţiuni desfăşurată pe raza municipiului Buzău, poliţiştii au găsit un agent de pază care dormea în cabina de la punctul de acces control al obiectivului la care executa serviciul.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, între orele 00.00 – 02.00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au executat o acţiune pentru verificarea modului în care agenţii de pază se conformează obligaţiilor ce le revin conform fişei postului şi prevederilor legale ce le reglementează activitatea.

Au fost controlaţi 32 de agenţi de pază de la 25 de obiective, respective unităţi PECO şi GPL, unităţi de învăţământ, unităţi sanitare și societăţi comerciale, poliţiştii luând măsuri de sancţionare contravenţională cu amendă în patru situaţii, iar alţi patru agenţi au fost avertizaţi, conform legii.

Printre cei amendaţi s-a numărat un buzoian în vârstă de 47 de ani, angajat al unei firme specializate de pază, pe care poliţiştii l-au găsit dormind în cabina de pază de la punctul de acces control al obiectivului la care executa serviciul.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite