Paul Negoiţă este adjunctul care părăseşte Inspectoratul Şcolar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei zile a avut la dispoziţie conducerea Inspectoratului Şcolar Buzău să decidă schimbările de personal impuse de Minister, ca măsură de reducere a cheltuielilor în învăţământ.

Una dintre victimele tăierilor din organigrama Inspectoratului Şcolar este chiar adjunctul Paul Negoiţă. Potrivit conducerii ISJ, nominalizarea acestuia pentru restrângere a fost făcută de Minister, în urma unor evaluări rapide. „De la 1 septembrie, un singur post de adjunct va fi finanţat de la bugetul de stat şi decizia a fost ca domnul Paul Negoiţă să plece", a declarat Florina Stoian, şefa Inspectoratului Şcolar Buzău.


Pentru a-i face plecarea mai suportabilă de la conducerea Inspectoratului, colegii scăpaţi de restructurare îi propun adjunctului Negoiţă un alt post. „Domnul Negoiţă va putea opta pentru funcţia de director al Palatului Copiilor", spune Florina Stoian.


Profesorul Negoiţă spune că nu a aflat nimic pe căi oficiale despre demiterea sa. „Nu pot să comentez nimic despre plecarea mea, până nu văd un document, ceva concret. Dacă asta e decizia, mă voi conforma, deşi aş vrea să aflu şi cum se justifică. În ceea ce priveşte plecarea la Palatul Copiilor, o să mă mai gândesc, iar dacă voi accepta, voi avea multe lucruri de pus la punct acolo", a declarat Paul Negoiţă, care este şi consilier local independent.


Prin reducerea de posturi, Inspectoratul Şcolar Buzău mai pierde doi inspectori şi alţi cinci angajaţi din departamentele administrativ şi resurse umane.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite