Patru violoniste le cântă buzoienilor muzică de Bach şi Metallica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzoienii vor avea parte la sfârşitul săptămânii viitoare de un inedit concert de vioară şi violă, susţinut de cvartetul feminin, "Quart'elle".

Cele patru instrumentiste, Andreea, Doina, Aura şi Iulia, au în repertoriul lor peste 300 de piese. Interpretează într-o manieră originală de la partituri clasice, Bach, Mozart sau Paganini, până la café-concert, jazz, muzică de film sau rock.


Peste un sfert din repertoriul fetelor din "Quart'elle" sunt adaptări pentru instrumente cu coarde ale unor hituri rock, de la Metallica, Brian Adams sau Led Zeppelin. Programul cvartetului feminin conţine interpretări live, dar şi inserturi din repertoriul unor formaţii româneşti, precum Holograf, Byron, Tiarra şi al chitariştilor Cristi Gram şi Cyfer.


"Quart'elle" va susţine în seara zilei de 24 septembrie, la Restaurantul Orhideea, de lângă Sala Sporturilor, un recital de două ore. Spectacolul "De la Bach, la Metallica" va începe la 20.00 iar biletele vor fi puse în vânzare de luni, la Magazinul Hi-Hii, de pe Cuza Vodă, şi la Restaurantul Orhideea.

Adevărul de Seară este partener media al evenimentului cultural, care este produs de Compania Adrenalitera

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite