Patru echipe din Buzău vor evolua în liga a III-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalul buzoian are de acum patru echipe care vor evolua în sezonul 2010-2011 în liga a treia, în urma succesului obţinut de formaţia AS Stoicescu la barajul de promovare de la Ianca, unde a surclasat cu scorul de 6 la 2, campioana ligii a patra din judeţul Vrancea FCM Adjud.

Buzoienii coduşi de pe banca tehnică de reputatul antrenor Ion Basalîc care a antrenat în urmă cu câţiva ani echipe de primă divizie ca Gloria Buzău, Oţelul Galaţi şi FC Vaslui au reuşit să deschidă scorul rapid în min 12 prin Cristea Cătălin.

A urmat apoi o ploaie de atacuri la poarta vrâncenilor care s-au mai înclinat de două ori în faţa buzoienilor până în minutul 36, graţie reuşitelor lui Capotă şi Cojocaru.

Până la pauză adversarii buzoienilor au reuşit să reducă din handicap prin lovitura de cap a lui Tăbăcaru, scor 3 la 1 pentru AS Stoicescu.

După ieşirea de la cabine meciul a continuat tot sub nota de dominare a elevilor lui Basalîc care au mai punctat încă de trei ori până la final prin Chijer de două ori în minutele 57 şi 80  şi inimosul Capotă care a închis tabela în minutul 82, scor 6 la 2.

De la FCM Adjud, s-a remarcat Tăbăcaru care a mai reuşit încă un gol din lovitură liberă în minutul 60.

Ion Basalîc, antrenorul care a mai reuşit de-a lungul carierei două promovări în primul eşalon ca secund pe banca Gloriei Buzâu şi a formaţiei FC Vaslui, crede că unitatea de grup a făcut diferenţa între cele două echipe. „A fost un meci foarte disputat. Ne-am făcut bine temele înainte de această partidă.Am aflat punctele slabe ale acestei echipe care are în în componenţă jucători cu experinţă care au jucat în ligile a doua şi a treia. Echipa noastră s-a prezentat la nivelul pe care l-am cerut.Ne-am dorit foarte mult victoria şi unitatea echipei a făcut diferenţa” a mai spus Basalîc.

AS Stoicescu va evolua în liga a treia alături de alte trei echipe din Buzău, Partizanul Merei,Petrolul Berca şi CSM Râmnicu Sărat, echipă care a tocmai a retrogradat în C la finele acestui sezon.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite