Patria gropilor s-a mutat în Micro 14

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de şoferi din Cartierul Micro 14 sunt terorizaţi de mai bine de 3 săptămâni de gropile formate pe strada principală de acces la scurt timp după marele dezgheţ.

Oamenii se plâng că  zilinic îşi distrug maşinile şi că nu mai ştiu ce să mai facă mai ales că aceste cratere nu pot fi practic ocolite de maşini.

Şoferii de taxi cred că ei sunt cei mai afectaţi de lipsa de interes a autorităţilor.

„ Am băgat până acum 10 milioane în pivoţi şi capete de bare din cauza acestor gropi. Noi dacă lucrăm pe taxi suntem cei mai afectaţi de dezinteresul autorităilor. Ne strâmbăm jenţile şi mai rău este că la nicio o săptămână după ce ne reparăm maşinile, încep iar să troncăne din toate încheieturile. Este revoltător ce se întâmplă mai ales că pe mai toate străzile situaţia este la fel”, a declarat Mihai Constantin, de 66 de ani, veteranul şoferilor de taxi din Buzău.

Posesorii de autovehicule din cartierul Micro 14 mai spun despre “strada durerii” că  reprezenită un atentat la siguranţa în trafic.

„Este un atentat la siguranţa rutieră pentru că maşinile care tranzitează această zonă pot suferi grave defecţinui tehnice. Poşi rămâne fără direcţie după ce treci pe-aici sau ţi se pot rupe pivoţii în trafic sau capetele de bară”, se plânge Aurel Tănase, şofer riveran.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite