Panică printre oamenii străzii, care cred ca sunt vânaţi de un criminal în serie.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Bărbatul a fost găsit mort de oamenii din zonă
Bărbatul a fost găsit mort de oamenii din zonă

După ce ieri a fost descoperit cadavrul unui om fără adăpost lângă clădirea CEC, un alt om al străzii a fost găsit mort în această dimineaţa chiar lângă blocul ANL de pe Bulevardul 1 Decembrie. Bărbatul avea o rană la cap dar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauza care a dus la decesul bărbatului. Oamenii fără adăpost sunt îngroziţi şi cred că un criminal în serie îi omoară unul câte unul.

Gheorghe Zamfir avea 56 de ani şi a fost şofer de tir toată viaţa. Era căsătorit, avea copii şi a locuit în catierul Poştă. În urmă cu câţiva ani s-a apucat de băutură şi a plecat de acasă. De atunci îşi petrecea timpul pe străzi, pe scări de bloc şi mânca din mila oamenilor.

Toată vara a dormit lângă blocul ANL, unde îşi adusese hainele şi zdrenţe cu care se învelea. În această dimineaţă un locatar a sunat la poliţie şi a anunţat că bărbatul pare mort. Ajunşi la faţa locului oamenii legii şi medicii de pe Ambulanţă au constatat decesul.

"A dormit toată vara pe aici dar umbla numai beat. În dimineaţa asta am aflat că a murit. Păcat de el că a avut tot ce i-a trebut şi a ajuns să moară pe străzi", ne-a declarat Simion Burlacu, unul dintre locatarii blocului lângă care a fost descoperit cadavrul.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la SML şi urmează să se stabilească cauza morţii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite