PP-DD Buzău și-a desemnat candidații. Află cine îi va înfrunta pe Cezar Preda și Marcel Ciolacu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, Organizația Județeană Buzău a Partidului Poporului - Dan Diaconescu a anunțat lista candidaților aruncați în luptă la Alegerile Parlamentare din 9 decembrie. Eduard Dumitrașcu, liderul PP-DD Buzău, va intra și el în competiția pentru un fotoliu de deputat.

Eduard Dumitrașcu, liderul PP-DD Buzău, și omul de afaceri Bogdan Stoicescu sunt doi dintre candidații PP-DD care au decis să intre în „bătălia electorală” pentru un loc în Camera Deputaților. Dacă Eduard Dumitrașcu va candida în Colegiul 6, împotriva lui Ciprian Coman (PDL) și Eugen Nicolicea (UNPR), omul de afaceri Bogdan Stoicescu va candida în Colegiul 7, împotriva lui Cezar Preda (PDL) și Marcel Ciolacu (PSD).

Mircea Costache, fostul lider al PRM Buzău, va candida în Colegiul 1 Camera Deputaților, împotriva lui George Scutaru (PNL) și Ion Coman (PDL). În cursa pentru un loc în Parlamentul României, PP-DD Buzău i-a mai propus pe Viorel Țoni și Constantin Popa (Senat) și pe Marian Constantin, Marius Negoiță, Alin Văleanu, Cristina Ungureanu și Gheorghe Coman (Camera Deputaților).

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite