PDL și-a pierdut candidatul la Primăria Râmnicu Sărat. S-a înscris în PSD!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Ghinioiu, lângă candidatul PSD, Ionel Tociu
Constantin Ghinioiu, lângă candidatul PSD, Ionel Tociu

Lovitură grea pentru PDL Buzău! Mai mulți democrat-liberali, între care patru primari și mai mulți consilieri municipali și județeni, s-au înscris în PSD. Mai grav este că odată cu mișcările de trupe din această după-amiază, PDL a pierdut și candidatul pentru primăria municipiului Râmnicu Sărat. 

Foștii PDL-iști au fost prezenți la conferința extraordinară a PSD Buzău. S-au afișat alături de noii colegi social-democrați  Constantin Ghinioiu, fost președinte interimar al PDL Râmnicu Sărat până anul trecut și candidatul nominalizat de această formațiune pentru primăria din localitate, fostul prim-vicepreședinte PDL Buzău, Sebastian Radu, dar și primarii dezertori.

”Eu sunt un om de echipă și o să merg cu plăcere la organizația Râmnicu Sărat pentru a-l ajuta cu toată puterea mea pe candidatul acestui partid, Ionel Tociu, iar dacă partidul îmi va da și alte însărcinări pe linie politică sau administrativă, voi răspunde cu plăcere”, a declarat Constantin Ghinioiu, fost candidat PDL la primăria Râmnicu Sărat.

Primarii democrat-liberali din Breaza, Cernătești, Ulmeni și Ziduri vor candida din partea PSD, organizația județeană declarându-se deschisă atât pentru aleșii locali ai PDL cât și din PNL.

Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a declarat că se aşteaptă şi la alte plecări în perioada următoare, însă chiar şi aşa nu va renunţa la candidatura pentru şefia Consiliului Judeţean. Acesta este de părere că valul de plecări din partidul său are la bază oferte financiare fără precedent, din partea PSD.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite