PDL Buzău susţine la primăria municipiului un preot, candidat independent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Negoiţă
Paul Negoiţă

Preotul Paul Negoiţă, consilier local independent, este candidatul la Primăria municipiului Buzău pentru care democrat-liberalii şi-au afirmat astăzi susţinerea necondiţionată.  


"Organizaţia Judeţeană şi cea municipală ale PDL Buzău susţin pentru funcţia de primar pe domnul Negoiţă Paul în calitate de candidat independent. Este un candidat independent veritabil şi are şanse mari, şi cu sprijinul nostru, să schimbe Buzăul. Îl vom sprijini total, în limitele legii, şi îl vom ajuta şi material cât vom putea. Va fi o strategie pe care o vom pune la punct împreună cu domnul Negoiţă", a declarat Cezar Preda.

Propunerea privind sprijinirea unui candidat independent şi nu a unuia propriu a venit chiar de la şeful organizaţiei municipale, Adrian Burducea, cel care ar fi fost nominalizat iniţial, în interiorul partidului, să candideze la primăria oraşului, din partea PDL.

Paul Negoiță s-a născut pe 19 iunie 1975, în comuna buzoiană Vintilă Vodă, este căsătorit și are doi copii. A absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă, Facultatea de Drept  Bucureşti iar în prezent este preot, inspector școlar și consilier municipal independent.

Activitate profesională:
-          1998 – 2002   Preot  parohia Gherăseni, Buzău
-          din 2002 – Preot la biserica “Sf. Apostol Andrei” , Buzău
-          din ianuarie 2004 – Inspector de religie în cadrul I.S.J. Buzău
-          2005 – 2010  Inspector imagine, purtător de cuvânt al I.S.J. Buzău
-          2008 – 2010  Inspector general adjunct în cadrul I.S.J. Buzău
-          din 2010  Director – Palatul Copiilor, Buzău

Activitate politică:
-          din 2008 – Consilier local independent în Consiliul Local Buzău
-          preşedintele  - Comisiei pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, sănătate, cultură, culte, protecţie socială, sportive şi de turism.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite