Ovi îşi aduce trupa în Cafeneaua Artiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovi şi Paula Seling
Ovi şi Paula Seling

Ovidiu Cernăuţeanu “Ovi”, solistul care ne-a reprezentat cu succes la Eurovision alături de Paula Seling, susţine sâmbătă un concert, la Buzău, alături de trupa sa, The Vagabonds. Preţul unui bilet pentru seara concertului este 15 lei.

Ovi, Norbert Kovacs şi Ovidiu Cristian vor urca pe scena clubului de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, începând cu ora 22.00. Artistul româno-norvegian a mai fost de câteva ori la Buzău, pentru a susţine concerte împreună cu Paula Seling, în 2010, după succesul din Norvegia, cei doi solişti bucurându-se de fiecare dată de un public numeros.

Ovidiu Cernăuţeanu, cunoscut şi ca Ovi Martin sau Ovidiu Jacobsen, este un cântăreţ român stabilit în Norvegia din 1995. S-a născut în oraşul Botoşani la data de 23 august 1974. El a fost ales să reprezinte România la concursul muzical Eurovision 2010 împreună cu Paula Seling, unde s-au clasat pe locul trei, cu 162 de puncte.

Notorietatea lui Ovi în România a început în martie 2010, după succesul din finala selecţiei naţionale Eurovision. De atunci, “Playing with fire” a rămas în colecţia de şlagăre a ţării.

"Vagabond", "Audry", "Tomorrow's headline", "Once in a lifetime", "Come to Nana", "Small talk", "Saying goodnight", "Bent out of shape" şi "Reason" sunt titlurile pieselor care îi compun primul album, realizat în colaborare cu textieri din peninsula scandinavă. Ele fac parte şi din repertoriul pregătit pentru recitalul de la Buzău, alături de The Vagabonds.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite