Oraşul intră în vacanţă de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuzele nu circulă de Paşte
Autobuzele nu circulă de Paşte

Duminică, în ziua de Paşte, Buzăul va fi un oraş pustiu. Toate centrele comerciale au anunţat că vor fi închise pe 4 aprilie, iar autobuzele de transport urban vor rămâne în garaj.

Buzoienii care plănuiesc să iasă din case în ziua de Paşte ar face bine să ia în calcul cele mai pesimiste variante privind transportul în comun. Potrivit conducerii Transbuz, niciun autobuz nu va ieşi pe traseu în zilele de 4 şi 5 aprilie. În ajunul Paştelui, autobuzele vor circula pe toate traseele din oraş, între orele 06.00 şi 18.00, la un interval de până la 30 de minute între ele.

Firmele private îşi vor menţine microbuzele pe trasee, însă la un interval mare între ele. Pe acestea nu sunt valabile însă gratuităţile pe care primăria le-a oferit pensionarilor. Taximetriştii, însă, vor fi în slujba cetăţenilor şi în ziua de Paşte.

Cei care rămân fără medicamente în casă, vor avea la dispoziţie trei farmacii care asigură permanenţa. „La Piafarm, în Bariera Ploieşti, va fi deschis între orele 7 şi 20.00, la Sensiblu, în Centru, între 9.00 şi 20.00, iar la Medimfarm, pe Unirii Sud, va fi deschis între orele 7.00 şi 11.00”, a declarat Jeni Simache, preşedintele Colegiului Farmaciştilor din Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite