Operatorii de turism se întrec în oferte pentru vacanţa de 1 Decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzoienii care vor să petreacă Ziua Naţională în afara graniţelor, dar într-o atmosferă tradiţional românească, au la dispoziţie oferte foarte convenabile. Singura condiţie ar fi să se grăbească pentru că cererile sunt mari iar locurile destul de puţine. Numărul mare de cereri pentru minivacanţa de 1 decembrie a determinat agenţiile de voiaj să scoată pe piaţă oferte pentru această perioadă.

"În ultimii ani, buzoienii şi-au făcut un obicei din a petrece 1 decembrie în afara graniţelor şi acest lucru ne-a determinat şi în acest an să scoatem pe piaţă acest gen de oferte", ne-a declarat Doru Brătulescu, directorul agenţiei de turism Turisn Briant.

Pentru o vacanţă de patru zile, între 28 noiembrie - 1 decembrie, petrecută într-un hotel de patru stele din staţiunea de ski Kaprun din Austria, buzoienii vor trebui să scoată din buzunar 360 de euro de persoană. În program va fi inclusă masa tradiţională românească, cazarea dar şi petreceri susţinute de trupe şi cântăreţi autohtoni.

Un sejur de patru zile, în aceeaşi perioadă la un hotel de 4 stele la Istambul costă 299 de euro de persoană. Turiştii vor avea ocazia să participe la petreceri tradiţionale turceşti dar să şi viziteze Palatul Topkapi, Moschea Sulemaniye şi altele.

Pentru 270 de euro de persoană, buzoienii pot vizita Praga. Turiştii vor fi cazaţi într-un hotel de patru stele şi vor beneficia de o croaziera cu cină şi muzică pe râul Vlatava. De asemenea, se vor vizita diverse obictive turistice, cum ar fi castelul Hradcany, piaţa Wenceslas, piaţa Staromestske Námestí, catedrala Sf. Vitus, podul Carol sau "strada de aur".

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite